Dia 6

13 de maig de 2019 – Bucbonera Estudios
El jamón rotary

He estat una mica absent, ho sé! Molta feina i bolos entremig! Però ja torno a ser aquí. I sí, cada dia tinc menys inventiva pels títols d’aquesta mini-sèrie! Però tot té una raó.

Avui ha tornat a venir el Jose Gallardo (teclista) per afegir-hi el hammond i el rhodes, que per qui no ho sàpiga, no són Déus grecs sinó un òrgan i un piano elèctric. El cas és que el hammond que té el Tomàs a la Bucbonera és dels autèntics, dels que tenen els altaveus rotatius. I poc hem trigat a fer la broma del jamón…

Si recordeu, a “La igualtat és la victòria” vam afegir unes veus cridades i ara amb l’efecte del hammond a sobre han agafat un toc satànic i de crema de bruixes interessant… Potser podrien agafar-la per la BSO de The handmaid’s tale (jeje…)

Després he après un altre terme (la de vocabulari nou que estic integrant amb la gravació) que és “planxar sense rotor“, que vol dir llançar acords llargs amb el hammond però desactivant allò que us explicava dels altaveus rotatius. Ja veieu, tot un món desconegut per a mi… En fi, hem afegit rhodes a Dejar sentirse ahogao i ja està, feina feta!

Us deixo un retall d’una de les bruixes satàniques que sentireu de fons (molt de fons no us espanteu…).

Gràcies per llegir-me una vegada més!