Dia 5

divendres, 10 de maig de 2019 – Bucbonera Studios
El hombre y la Tierra


Avui és la 5a jornada de gravacions i us puc dir que els temes ja tenen força forma tot i que queda moltíssima feina per fer encara. L’espera es farà llarga però tranquils que tenim moltes coses a explicar-vos mentrestant i concerts per gaudir encara del 1r disc… A més, tinc algunes sorpreses que anirem desvetllant a mida que avancem i que em costarà molt no explicar abans d’hora (ai, mare…).

Aquest matí hem seguit amb el contrabaix de la Sandra Ruibal amb el tema que és potser el més complicat i interessant a nivell mètric de tot el disc: “Dejar sentirse ahogao“. Per començar, ja ha portat polèmica pel títol i ha estat rebatejada a cada segon, igual que moltes altres cançons, com Fidel al teu estil, que l’anomenem Fideus al teu estil.

El que us deia del compàs, fins ara era un 6/4 que recordava, salvant les distàncies, el Mediterráneo de Joan Manel Serrat barrejat amb una mena de Take Five de Paul Desmond. Però ara l’hem reconvertit en un 11/4 que triomfa molt més perquè va combinant un 6/4 amb un 5/4, amb algun 1/4 en algun moment. Després té una part de samba brasilera i el final recorda la sintonia de El hombre y la Tierra de Félix Rodríguez de la Fuente. Amb això últim hem rigut una estona! Com veieu, una aposta arriscada però… us fliparà, n’estic segura!

A la tarda, hi hem sumat el piano del Jose Gallardo i després hem començat a gravar la meva veu a 4 cançons (Fidel al teu estil, Sydney de la Amazonia, Canta el cuco i La igualtat és la victòria). Amb aquesta última també hem rigut prou perquè el Carlos m’ha proposat amb un somriure entremaliat que m’allunyés del micro al màxim i cridés com una verdulera a la part rapejada el més fort possible i, fins i tot, desafinant i rascant la gola. Després de fotre 4 crits m’he sentit alliberada, com si hagués descarregat l’energia boxejant un sac. La part negativa és que quasi em quedo afònica… No sé si conservarem aquesta part o no però el que és innegable és que ho donem tot a l’estudi!!

Us deixo petits vídeos per anar fent boca! Bon cap de setmana, dilluns tornem a la càrrega! Gràcies per llegir-me!