Dia 4

dijous, 9 de maig de 2019 – Bucbonera Studios
Sinestesia
i els diamants blaus

Després d’un parell de dies d’inactivitat (disculpeu), reprenem les gravacions a bon ritme. Vam haver de fer una paradinya a boxes perquè el Carlos Manzanares (productor) es recuperés d’una bona galipandria – i haig de dir que, contra tot pronòstic, ha tornat encara més lúcid-.

Amb tota la maquinària engegada de nou, aquest matí hem seguit gravant guitarres elèctriques i acústiques amb el Víctor Martínez (Vicdetectif). Primer hem gravat una guitarra jazz elèctrica (Hofner President) i un picking amb l’acústica per Sydney de la Amazonia, després hem sumat guitarra acústica a Trapezista i li hem fotut molta canya amb l’acústica al tram final del drum and bass a La igualtat és la victòria.

A la tarda ha vingut el Jose Gallardo (pianista de dits prodigiosos) i hem gravat amb l’Steinway, el piano de cua preciós que hi ha a la sala de dalt. A Trapezista el podreu sentir com si fos una mena de caixeta de música delicada i subtil que us transportarà a la infància. Després hem gravat pel swing de Sydney de la Amazonia i aquí ens hi hem estat una estona fins que hem trobat els acords amb les tensions que encaixaven perfectes a l’harmonia.

Sabem que encaixen perquè el Carlos en sentir-los ha tingut una experiència sinestèsica. Què fort! Segons diu, quan una cosa sona bé, visualitza uns colors determinats. El més divertit és que després el Protools sembla una paleta de colors en què les preses bones són blaves. Doncs bé, hem començat amb la tonteria d’intentar aconseguir preses blaves com si fossin diamants d’un videojoc. Ja us faré recompte de quants diamants blaus aconseguim al llarg del disc!

SEGUIM!