Dia 3

dilluns, 6 de maig de 2019 – Bucbonera Studios
Vicdetectif i Sandra de Arco

9 del matí. Ja som de nou a l’estudi. Tenim poc temps i molta feina, com acostuma a passar en el segle frenètic en el que vivim. Tot i això, amb la qualitat musical que passa per l’estudi i els professionals que hi ha al mando és tan fàcil treballar que podem dedicar llargues estones a perfilar i matisar al detall cada cançó.

Avui ha estat el torn del Víctor Martínez (guitarrista, company de batalles des del principi). Fa poc vam batejar-lo amb el sobrenom de “Vicdetectif” en honor al Bit Detective, una opció del Protools capaç de detectar el tempo d’una cançó. Bromes a part, en Víctor ha gravat les guitarres elèctriques de 4 cançons (Fidel al teu estil, Trapezista, La casa de les mil olors i Darrere el foc) i ha jugat amb la seva Gibson i un assortiment de guitarres de l’estudi: Fender Telecaster, Gretsch, Washburn i, fins i tot, el Lap Steel. Encara li queden algunes sessions més per gravar la resta de cançons i per mi és un luxe veure com es posa reptes i treu el millor so possible. És un crack!

A la tarda, ha estat el torn de la Sandra Ruibal (contrabaixista), que ha gravat Mare, rema, un tema en el que hem optat pel contrabaix en comptes del baix perquè anirà acompanyat d’un quartet de cordes. Ha gravat amb arquet i amb els dits i us asseguro que ha quedat preciós. Com que som tocayas, el Carlos Manzanares l’ha acabat batejant amb el sobrenom de Sandra de Arco!

Us deixo per aquí algunes fotos de la jornada, com sempre, preses pel magnífic Guillem Roma, que està preparant un vídeo-making off.